Gefaseerde aanpak

Een ontwikkelingsgang verloopt in fasen. Dat geldt ook voor zekere vormen van bedrijvigheid en de evolutie van diverse bedrijfsvormen. Het is belangrijk om bij het opstarten van een onderneming rekening te houden met bepaalde ontwikkelingswetten en marktwerkingen.
Aanstaande maandag bel ik naar twee organisaties, twee marktpartijen, om helder te krijgen hoe ik mijn ideeën en plannen gestalte zal geven. Voor mij als ondernemer, schrijver en uitgever, met intrede op een commercieel culturele digitale boekenmarkt komt het aan op:
  1. vervaardiging van relevante schrijfproducten van goede kwaliteit;
  2. aandacht, belangstelling en interesse van een passend lezerspubliek;
  3. trapsgewijze intrede en vestiging op de (digitale) boekenmarkt met projecten, investeringen, presentaties, aanbod en afzet.
Gefaseerde aanpak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.